Turnkey

Tuinbouwprojecten van A tot Z

Met onze ervaring in het ontwikkelen en bouwen van alle facetten van turnkey tuinbouwprojecten, kunnen wij u ondersteunen en ontzorgen in de realisatie van uw wensen. Vanaf het prille begin kunnen wij alle disciplines van kassenbouw zo op elkaar afstemmen, dat u een compleet concept opgeleverd krijgt.

Turnkey projecten kunnen de volgende onderdelen bevatten:

Financiering | Vergunningsaanvragen | Ontwerp | Advies | Watertechniek | Elektrotechniek | Klimaatoplossingen | Groeilicht | Betonwerken | Kassenbouw | Teeltbegeleiding

Turnkey kassenbouwprojecten
Glastuinbouw - Gakon Horticultural Projects - Turnkey kassenbouwprojecten

U zoekt rendement?

In 11 stappen naar rendement met een turnkey tuinbouwproject

 1. Haalbaarheidsstudie
 2. Ontwerp
 3. Vergunningsaanvragen
 4. Financiering
 5. Kassenbouw
 6. Klimaatoplossingen
 7. Watertechniek
 8. Elektrotechniek
 9. Groeilicht
 10. Teeltbegeleiding
 11. Service
Neem contact op
Scherming - Gakon Horticultural Projects - Turnkey kassenbouwprojecten

Alles onder één dak

Gakon heeft alle kennis en capaciteit in huis om alle facetten van een turnkey project te kunnen realiseren, vanaf de haalbaarheidsstudie tot aan de teeltbegeleiding. We onderscheiden ons met een eigen productiefaciliteit in Nedeland voor staal en aluminium. We kunnen daardoor een hogere kwaliteit kasconstructie produceren en zijn flexibeler in maatwerkoplossingen. De kasconstructie is de basis van uw kas en die moet van topkwaliteit zijn om een hoog rendement te kunnen realiseren.

Staal- en aluminiumproductie

Tuincentra in elke gewenste uitvoering

De productie van tuincentra neemt bij Gakon een bijzondere plaats in. Voor een toenemend aantal bedrijven in binnen- en buitenland hebben wij verschillende tuincentra ontwikkeld en gebouwd. Gakon realiseert het project geheel naar uw wensen en eisen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen voor een degelijke constructie, een uitstekende lichtopbrengst en uitgebreide ventilatiemogelijkheden. Ook wat maatvoering betreft zijn er vele mogelijkheden.

Uw tuincentrum naar wens
Een Gakon-tuincentrum kan in tal van uitvoeringen worden geleverd. Gecoat glas en gekleurde schermen dragen bij aan een fraaie productpresentatie. Extra ruimte wordt gewonnen met het realiseren van grote overspanningen met minder kolommen. Onderdelen worden bovendien geleverd in elke gewenste kleur. Gakon kan uw tuincentrum naar wens uitrusten met de meest geschikte verwarmingsinstallatie en schermingsinstallatie.

Heeft u ons vliesgevel profiel al gezien? Bij uitstek geschikt voor tuincentra!

Tuincentrum laten ontwikkelen?
OWI Plant - Gakon Horticultural Projects - Turnkey kassenbouwprojecten

Bedrijfsruimten

Gakon bouwt voor u een veelzijdige bedrijfsruimte
Naast een kas is een bedrijfsruimte van groot belang voor het optimaal functioneren van uw organisatie. Interne en externe logistiek is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsproces. Een bedrijfsruimte is vaak een onderkomen met diverse doeleinden: van een kantoor tot aan kantinefaciliteiten voor u en uw werknemers. We hebben diverse bedrijfsruimten gerealiseerd en we hebben ervaring met het toepassen van uiteenlopende materialen.

Bedrijfsruimte laten bouwen?

Speciale kassenbouwprojecten

Onder speciale projecten verstaan we alle projecten die niet direct gerelateerd zijn aan de kassenbouw. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld corridors in ziekenhuizen, glasconstructies in woonhuizen, entreeruimten, overkappingen en rookruimten. De opdrachtgevers zijn in dit geval architecten, constructeurs en particulieren.

Met jarenlange ervaring naar een nieuwe markt
Dankzij onze jarenlange ervaring in de kassenbouw kunnen wij de meest speciale projecten realiseren waarbij uitstraling centraal staat. Wij zoeken in overleg met de klant naar een duurzame oplossing, waarbij de kwaliteit van het product hoog in het vaandel staat.

Mogelijkheden
De mogelijkheden zijn legio. Wij fabriceren en monteren Venlo- en breedkapoverkappingen in bijna alle soorten en maten. Ook op het gebied van dak- en gevelbedekking zijn er veel mogelijkheden, zoals gekleurd gehard glas. De projecten worden uiteraard volgens de geldende bouwnormen en op maat geconstrueerd.

Contact
Drijvende kas - Gakon Horticultural Projects - Turnkey kassenbouwprojecten

Turnkey diensten