Venlo-kas op maat gemaakt

Gakon is een grote speler in de internationale kassenbouw. Gakon bouwt elke kas op maat, geheel naar uw wensen en eisen, of het nu gaat om een kleine uitbreiding of een geheel nieuw project met bedrijfsruimte en bijbehorende installaties. Wij realiseren onder andere kassen van het Venlo-type. De Venlo-kas is een type kas dat wereldwijd wordt gebruikt. De Venlo-kas staat bekend om zijn degelijke constructie, uitstekende lichtopbrengst en uitgebreide ventilatiemogelijkheden. Ook wat maatvoering betreft biedt de Venlo-kas vele voordelen. Door de modulaire opbouw blijven uitbreidingen of aanpassingen in een later stadium altijd mogelijk.

Hoogstraaten Kas - Gakon Horticultural Projects - Turnkey kassenbouwprojecten

Een Gakon-kas voldoet aan de eisen

Een Gakon-kas voldoet aan de meest actuele technische, milieu- en energie-eisen. Projecten die in het buitenland worden gerealiseerd, voldoen uiteraard aan de daar geldende normen. Een kas ontwerpen is één; de constructie op locatie is vervolgens minstens zo belangrijk. De vaste bouwpartners waarmee Gakon samenwerkt, dragen zorg voor de vakkundige, nette en snelle bouw van uw kas. Gakon heeft haar eigen gevel- en deksysteem Excellent.

Dek van kas - Gakon Horticultural Projects - Turnkey kassenbouwprojecten

Zoekt u een foliekas?

Gakon heeft altijd een passende oplossing

Wij streven ernaar om klanten een passende oplossing te bieden. Een foliekas, de naam zegt het al, is in tegenstelling tot de welbekende glazen kas bedekt met een type folie. Een van de voornaamste beweegredenen voor het kiezen van een foliekas is de lage kostprijs dankzij een lichtere constructie door het gebruik van folies i.p.v. glas in aluminium profielen. Hierbij moet wel gezegd worden dat in vergelijking met een glazen kas, de kas gevoeliger is voor onderhoud. De keuze voor het juiste type folie is dan ook sterk afhankelijk van de eisen van de klant op het gebied van licht, thermisciteit en onderhoud.

Meer weten over onze kassen?