PARTNER UITGELICHT: HSG KOPPERT

Intensief samenwerken is de sleutel tot succes. Daarom heeft Gakon intensieve en langdurige samenwerkingsverbanden met diverse partners, om zo succesvolle internationale tuinbouwprojecten te realiseren. Om deze samenwerkingsverbanden aan het licht te brengen, start Gakon met een nieuwe maandelijks blog: Partner Uitgelicht. Met in blog één: bouwbedrijf HSG Koppert.

HSG Koppert is een bouwbedrijf dat actief is in alle landen van Europa. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen en beglazen van kassen, maar ook het instaleren van horizontale en verticale schermingsinstallaties en verwarmingsinstallaties voor alle soorten bloemen en groenten. Daarnaast bieden ze ook een reparatieservice en renovaties aan. HSG Koppert kan dus worden gezien als een turnkey bouwer. De visie van HSG Koppert luidt: ‘’Wereldwijd kassen bouwen om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzame tuinbouw.’’

HSG Koppert beschikt over een team van professionele bouwers, met vele jaren internationale ervaring. Zij maken gebruik van de nieuwste en modernste machines, waardoor ze aan alle eisen van de klant kunnen voldoen. Iets wat Gakon in al die jaren ondervonden heeft.

De samenwerking tussen Gakon en HSG Koppert ontstond nadat de huidige General Director, Andre Koppert, instapte bij Gakon. Zoon Berry Koppert had reeds een bouwbedrijf, waarna er voorzichtig een samenwerking ontstond. Door de jaren heen werd deze samenwerking alsmaar intensiever. Het mag dan ook geen wonder heten, dat de samenwerking nu al ruim 10 jaar duurt. En vanuit beide partijen is uitgesproken dat dit nog jarenlang in stand gehouden gaat worden.

Berry Koppert, eigenaar HSG Koppert: ‘’In het begin is het wennen aan elkaar, een vertrouwensband opbouwen. Op een gegeven moment was deze vertrouwensband zo sterk, dat HSG Koppert nu bijna alle projecten voor Gakon bouwt. Een intensieve samenwerking, waar wij bij HSG Koppert erg tevreden mee zijn.’’

De samenwerking tussen Gakon en HSG Koppert staat er voor in de toekomst goed op. HSG Koppert is zich aan het uitbreiden, door onder andere meer machines in gebruik te nemen. Dit zorgt ervoor dat de projecten van Gakon nog beter en sneller opgeleverd kunnen worden. Een win-winsituatie voor beide organisaties!