RTLZ was te gast bij Gakon voor het programma "How it's Done"

How it’s Done Afl. 7
De agrarische sector staat centraal. Wat zijn de trends? Hoe kun je vernieuwen? En waar heeft de markt behoefte aan? Ondernemers die werkzaam zijn binnen deze sector vertellen alle ins en outs van hun bedrijf.
volledige aflevering bekijken: https://www.rtl.nl/video/822becf0-28cc-328c-b8b3-53d4e0e1d951/

Over het TV programma How it’s Done;
Een half uur inspireerde ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren welke in een documentaire stijl worden uitgezonden. Hierin nemen wij de kijker mee binnen verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen welke zich in deze tijden aandoen.

How It’s Done kiest ervoor om zowel de bekende als verschillende niche segmenten onder de aandacht te brengen onder het grote publiek. De veelzijdigheid, kennis, ervaring – en de nooit aflatende drive om succesvol te willen ondernemen is de kern van onze boodschap.

Het programma reist het land door om allerhande bedrijven in Nederland in beeld
te brengen en de ondernemers achter deze succesvolle bedrijven te spreken.

De afleveringen worden gethematiseerd uitgezonden. Het televisieformat bestaat in de basis uit opvolgende onderwerpen binnen een branche. Wij nemen de kijker mee binnen een specifiek thema welke gedurende de gehele uitzending terug te zien is in de verhaallijn.

Het format wordt vanaf mei 2018 wekelijks uitgezonden op de zakelijke zender van Nederland; RTL-Z. Elke uitzending telt twee herhalingen.