GAKON TEKENT SAMENWERKINGSOVEREENKOMST MET NETHWORK

Gakon Horticultural Projects heeft op dinsdag 19 januari een samenwerkingsovereenkomst getekend met Stichting NethWork. De samenwerking heeft een looptijd van twee jaar en heeft als doel om samen met de andere ‘contributors’ een brug te slaan tussen het voedseldomein en de wereld daar omheen. Dit wordt gerealiseerd in een ontwikkeld programma genaamd Eat This!

De betrokkenheid en inbreng van de tuinbouw bij het aangaan van deze grote maatschappelijke uitdaging is essentieel. Een duurzame en efficiënte manier van het produceren van gezond voedsel staat hierbij centraal. Om dit doel te bereiken ontwikkelt NethWork activiteiten en evenementen onder de noemer Eat This! Daarnaast verbindt het op internationaal niveau bedrijven en organisaties, zowel binnen als buiten de tuinbouw.

‘’Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking’’ aldus Olaf Mos, Sales Director bij Gakon. ‘’Op deze manier vergroten wij ons bereik en dragen wij bij aan de ontwikkeling van de tuinbouw in zijn algeheel. Dat wij dit samen gaan doen met een groep van al bekende relaties en partners maakt dit extra uitdagend.’’

Meer weten over Eat This! of Stichting NethWork? Klink dan nu op de onderstaande button!

NETHWORK FOUNDATION