GAKON PLAATST 1.088 ZONNEPANELEN!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een keuze! Gakon heeft een vervolgstap gezet om als bedrijf een nog grotere verantwoordelijkheid te dragen voor de maatschappij. Daarom zijn er op het dak van de fabriek, het kantoor en de expeditie 1.088 zonnepanelen geplaatst. Dit alles om nog duurzamer te ondernemen.

De aanleg van maar liefst 1.088 zonnepanelen verliep in twee fases. Tijdens de eerste fase werden de montagesystemen aangelegd door onze partner Van der Valk Solar Systems uit Monster. In fase twee werden de zonnepanelen geplaatst. Een hele klus, aangezien er maar liefst 1.088 zonnepanelen geplaatst moesten worden. Deze plaatsing werd vakkundig uitgevoerd door Wattco NL uit Maasdijk.

Door de plaatsing van de zonnepanelen, maakt Gakon nu gebruik van een duurzame energiebron. Hierdoor draagt Gakon zijn steentje bij aan een betere wereld. Duurzame energie zorgt ervoor dat er minder uitstoot is van schadelijke stoffen. Hierdoor verbeterd de luchtkwaliteit en wordt de opwarming van de aarde tegengegaan. Een duurzame keuze die echt impact heeft!

Deze impact probeert Gakon niet alleen voor zichzelf te realiseren, maar ook bij de klant. Voor bedrijven en investeerders in de tuinbouw biedt Gakon de oplossing voor het opwekken van bruikbare energie uit de kracht van de zon. Hiervoor is een systeem ontwikkeld waarin een zonnepaneel geïntegreerd kan worden in een kasdek. Deze techniek is op grote schaal toegankelijk voor een brede doelgroep.

ZONNEPANELEN OP UW KAS