GAKON PARTICIPEERT OP GREENTECH LIVE & ONLINE 2020!

Na maanden van uitstel en afgelasting van beurzen vanwege COVID-19, staat Gakon vanaf 20 oktober weer op een beurs: de GreenTech Live & Online 2020! Voor Gakon is dit de eerste deelname aan een online beurs dit jaar. We zijn drie dagen beschikbaar om via chat en videobellen in gesprek te gaan met telers en investeerders over de hele wereld.

Dit jaar is GreenTech Amsterdam een nieuw virtueel evenement: GreenTech Live & Online 2020 op 20, 21 en 22 oktober. Gakon krijgt een online bedrijfsprofiel, waarop alle inschrijvers contact kunnen opnemen met een van onze Sales Managers over onze turn-key oplossing, kas, watertechnologie, elektrotechniek, groeilicht en scherminstallaties.

Olaf Mos, Sales Director bij Gakon, zegt: ‘‘Een online vakbeurs is nieuw voor Gakon, maar we zijn er klaar voor en kijken ernaar uit. We zijn verheugd om opnieuw in contact te komen met onze huidige klanten en potentiële klanten, vooral in deze tijden waarin duurzaam, vers, veilig en lokaal geproduceerd voedsel voor iedereen beschikbaar moet zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat onze projecten, voorzien van innovatieve en geautomatiseerde oplossingen hieraan optimaal kunnen bijdragen. We zeggen niet voor niets: WE BUILD, YOU GROW!’’

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schrijft u zich dan nu in via onderstaande link, maak een afspraak en we zien u op 20, 21 of 22 oktober!

INSCHRIJVEN