Gakon erkend leerbedrijf!

Sinds dit jaar is Gakon een erkend leerbedrijf voor diverse MBO-opleidingen. Dit betekent dat mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding kunnen volgen bij Gakon.

Als erkend leerbedrijf voldoet Gakon aan een aantal voorwaarden. Zo bieden wij studenten een veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij of zij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen. Ook stelt Gakon een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is om de student te leiden en te coachen op de werkvloer.

Uiteraard zijn wij als erkend leerbedrijf bereid om met de school en het SBB samen te werken en alle benodigde informatie te verstrekken. Tot slot zijn wij als Gakon zijnde akkoord gegaan met de vermelding van onze bedrijfsgegevens op Stagemarkt.nl.

Mocht u nog iemand kennen of ben je zelf op zoek naar een MBO-stage, mail dan naar vacatures@gakon.nl om te kijken of wij het stagebedrijf zijn voor jou!