Gakon en Vilosa organiseren samen Christmas Drive Thru

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december organiseerden Gakon Horticultural Projects en Vilosa gezamenlijk een Christmas Drive Thru voor hun personeel. De Christmas Drive Thru was door beide bedrijven vakkundig opgebouwd op het terrein van Gakon in Wateringen. Op deze manier kon er toch een kerstevent voor de medewerkers georganiseerd worden, waarbij volledig werd voldaan aan de geldende COVID-maatregelen.

Meer dan 130 auto’s kregen bij binnenkomst koek en zopie, om vervolgens door te rijden naar het Winter Wonderland. In het Winter Wonderland waren verschillende kramen te zien, waaronder een Oostenrijks skidorp. Op verschillende punten in de Drive Thru kregen de medewerkers van beide bedrijven onderdelen van het kerstpakket uitgereikt, zonder de auto uit te hoeven stappen. Ook de gezinsleden van de medewerkers mochten mee om van het Winter Wonderland te genieten. Al met al een originele manier om het kerstpakket te presenteren aan het personeel.

De samenwerking tussen Gakon en Vilosa komt niet uit de lucht vallen. Zo is Vilosa al bijna 50 jaar klant bij Gakon. In die tijd realiseerde Gakon diverse projecten voor Vilosa, waarin Tomaten, komkommers en later Kalanchoë, Celosia en andere bloeiende potplanten in alle kleuren, soorten en maten worden gekweekt.