BRANDWEER HEEFT KLEINE BRAND BIJ GAKON SNEL ONDER CONTROLE

Bij Gakon Horticultural Projects werd rond 12.15 uur door het aanwezige personeel een kleine brand geconstateerd. Hierop is alarm geslagen, werd de fabriek en het kantoor geëvacueerd en werd de brandweer ingeseind. De brandweer gaf rond 12.35 uur het sein brand meester. Er vielen geen gewonden.

De brand ontstond in een filtersysteem. De precieze oorzaak van het ontstaan van de brand wordt door het desbetreffende bedrijf onderzocht. Op het moment van het uitbreken van de brand werden alle aanwezige werknemers naar buiten begeleid. De brandweer kwam met verschillende eenheden om de brand te blussen en was de brand snel meester.

Via deze weg willen wij onze BHV’ers een groot compliment maken voor het adequaat handelen in deze situatie. Ook willen wij de toegesnelde brandweerlieden bedanken, die de brand al snel onder controle hadden. Hierdoor bleef de veiligheid van ons personeel gewaarborgd en kon al snel het sein gegeven worden dat het veilig was om de werkzaamheden binnen Gakon te hervatten.