Bedrijfsfeest Gakon groot succes!

Op zaterdag 14 december was het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest van Gakon. Dit jaar op een toplocatie in het Westland, namelijk de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er een stevig feestje gebouwd, waarbij meerdere mensen in het zonnetje werden gezet.

De avond werd afgetrapt door Pieter van Berchum, die de namens de directie zijn complimenten uitdeelde aan alle aanwezigen over de bereikte resultaten van het afgelopen jaar. Ook werd er een blik geworpen op het nieuwe jaar, waarin nieuwe uitdagingen aangegaan worden.

Hierna was het de beurt aan Harry Piekema, beter bekend als supermarktmanager Henk van Dalen, uit de reclames van de Albert Heijn. Hij had de eer om een aantal mensen in het zonnetje te zetten. Met de pensioengerechtigden Henk Tetteroo, Peter de Wit, Nico Aalbregt en Marien Langenberg werd teruggekeken op al hun jaren bij Gakon. Ook werd er vooruitgeblikt op het lonkende pensioen, waaruit wel bleek dat het voor sommige een grote stap is om Gakon definitief te verlaten.

Naast de gepensioneerde was er ook nog een jubilaris in de zaal. Laurens van der Burg bereikte de magische grens van 25 jaar in dienst, een prestatie op zich. Als klap op de vuurpijl viel de gepensioneerde en de jubilaris nog een bloemetje en een ovationeel applaus ten deel.

Na de opening van het buffet, was het tijd voor de DJ om iedereen in beweging te krijgen. Iets wat zeker goed gelukt is. Er werd nog lang doorgefeest, waarbij de eindtijd van 24:00 uur door sommige ruimschoots werd overschreden. Al met al een geslaagde avond, laat 2020 maar komen!